MCT Bewerken en maken van gaten

Het maken van gaten is een van de meest ondergewaardeerde bewerkingen in de verspaning. Het is ook een van de meest gebruikte bewerkingen. Als we deze bewerkingen nu kunnen optimaliseren kunnen we veel geld, energie en tijd besparen. Deze twee daagse cursus laat zien wat er allemaal mogelijk op het gebied van maken en bewerken van gaten.

MCT Bewerken en maken van gaten's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
MCT Bewerken en maken van gaten € 1.350,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Bewerkbaarheid (Werkstukmateriaal, Fabricage van hardmetaal, Snijgereedschapsmaterialen) / Frezen (Theorie, Hoe toe te passen, Optimalisatie en probleemoplossing) / Machine- en gereedschapsinterfaces / Bewerkingscentra / Gereedschapsslijtage en onderhoud (Kennis Check) - Toolguide (tabblad bewerkbaarheid - Presentatie en voorbeelden, Uitsparingen (pockets) frezen, HFSM) / Demo's.

Deze training wordt gegeven over twee dagen, op 21 en 22 Novemberr 2023, van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Indien nodig, helpen wij u graag bij het boeken van een partnerhotel in de buurt.

De prijs van de opleiding bedraagt € 1.350 (excl. btw) en omvat de kosten van de geboekte tweedaagse opleiding, alle documentatie en maaltijden. Het aantal plaatsen is beperkt.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.