Nieuw: 2-daagse cursus MCT Frezen  introductie afbeelding
Nieuw: 2-daagse cursus MCT Frezen
Home » Nieuws » Nieuw: 2-daagse cursus MC...

Frezen is de meest gebruikte methode om vlakke oppervlakken te maken. Met de ontwikkeling van machines en software komen er steeds meer eisen om andere vormen en oppervlakken te produceren.

Profiteer van het persoonlijke contact met onze experts van Sandvik Coromant en CRAFT-Education en ervaar live het gebruik van innovatieve productietechnologie. Wij hechten veel waarde aan trainingen in kleine groepen, waarbij praktijkvragen intensief behandeld kunnen worden. De opleidingsmodules zijn opgezet in het CRAFT-Education Center, gelegen in Deurne (regio Eindhoven).

Agenda: Bewerkbaarheid (Werkstukmateriaal, Fabricage van hardmetaal, Snijgereedschapsmaterialen) / Frezen (Theorie, Hoe toe te passen, Optimalisatie en probleemoplossing) / Machine- en gereedschapsinterfaces / Bewerkingscentra / Gereedschapsslijtage en onderhoud (Kennis Check) - Toolguide (tabblad bewerkbaarheid - Presentatie en voorbeelden, Uitsparingen (pockets) frezen, HFSM) / Demo's.

Deze training wordt gegeven over twee dagen, op 18 en 19 oktober 2023, van 09.30 uur tot 16.30 uur. Indien nodig, helpen wij u graag bij het boeken van een partnerhotel in de buurt.

De prijs van de opleiding bedraagt € 1.350 (excl. BTW) en omvat de kosten van de geboekte tweedaagse opleiding, alle documentatie en lunch. Het aantal plaatsen is beperkt.