CNC programmeren compleet

CNC-draaien is hoofdzakelijk bestemd voor de gebruiker van Haas CNC-draaimachines. Op het praktijkcentrum van CRAFT Education in Deurne ga je met zo’n machine aan de slag. Je maakt kennis met het ISO programmeren. De programmastructuur en coderen worden op een eenvoudige wijze uitgelegd om handmatig programmeren mogelijk te maken. De aandacht ligt op het lezen van werkvoorbereidingsformulieren, het toepassen van nulpunten, de meest voorkomende bewerkingscycli en de bijbehorende vaktaal.
Tevens wordt de basis gelegd van het VPS-programmeersysteem voor Haas-machines. Dit gebeurt door werkinstructies, waarbij de deelnemer ook echt bezig is aan de machine of programmeerunit.

CNC programmeren compleet's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Expertise Centrum Precisietechniek Schiedam Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.325,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

De cursus CNC-programmeren frezen leert u de basisbeginselen rondom het programmeren met ISO codes. Naast het leren begrijpen van de code wordt er ook aandacht besteed aan het maken van de juiste keuzes (denk aan juist vaststellen en vastleggen van het nulpunt en de tools) ter voorbereiding van het programmeren. Deze basis is een must voor iedereen die met de hand programmeert of gaat beginnen met CAM-programmeren. Immers, het CAM-programma stuurt ook vaak een ISO-programma uit. Een medewerker moet deze taal dus beheersen.


Inbegrepen bij de cursus:

  • Lesboeken
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie CRAFT Education

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.