Autodesk Inventor gevorderd

De cursus Autodesk Inventor gevorderd geeft diepgang over het gebruik van Autodesk Inventor. Het uitgangspunt is het toepassen van praktische vaardigheden tijdens het maken van verschillende soorten technische tekeningen. Momenteel zijn het de 2D werktekeningen die de tekenaar oplevert om een product te vervaardigen. Dit uitgangspunt staat behoorlijk onder druk door de technische mogelijkheden van 3D printen en CAM toepassingen. Naast de 3D tekenfuncties gaat deze cursus ook in op de 2D tekenfuncties, die belangrijk zijn om een duidelijke en overzichtelijke werktekening te krijgen.

Autodesk Inventor gevorderd's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 995,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 700,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

U leert gevorderde functies door ze praktisch uit te voeren binnen een aantal opdrachten. Op deze manier raakt u bekend met de toepassing van de Autodesk Inventor functies en leert u ze binnen een aantal mooie opdrachten toe te passen.

We zijn ervan overtuigd dat de methode die deze cursus toepast, ‘Learning by doing’, met uitstek de beste methode is om een praktisch gericht programma zoals Autodesk Inventor te leren.


Inbegrepen bij de cursus:

  • Lesboek
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie CRAFT Education of 5x hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room)


Vereist bij deze cursus (HOA):

  • Een licentie voor Autodesk Inventor


Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.