Technische mbo-opleidingen

Technische mbo-opleidingen

CRAFT Education is een private opleidingsinstelling. Wij zijn een door OC&W-erkende onbekostigde onderwijsinstelling (31BY). Momenteel bieden wij acht technische mbo-opleidingen op verschillende niveaus aan. De opleidingen zijn allemaal praktijkgericht, waarbij individueel en persoonlijk onderwijs gevolgd kan worden. Misschien kom jij wel in aanmerking voor deze unieke opleidingsmogelijkheid. Vraag bij interesse direct een intakegesprek aan.

Technische mbo-opleidingen volg je bij ons onderwijsinstituut

CRAFT Education is een onderwijsinstituut dat gespecialiseerd is in het leren door te doen. De theorie levend maken door te leren denken als expert. Deze werkwijze voeren wij door in onze vakgerichte cursussen en opleidingen. Door de modulaire opbouw van de opleidingen kunnen we flexibel onderwijs verzorgen, waardoor je op elk moment met een van de acht technische mbo-opleidingen (of delen ervan) kan starten. Individueel en zelfstandig onderwijs heeft de toekomst als het gaat over een leven lang leren. Dit is ook onze huidige standaard. Je start bij ons op het moment dat het jou uitkomt, niet per se in september. Alle technische mbo-opleidingen zijn opgedeeld in losse modules, waardoor je elke keer als je een module afsluit een badge verdient. Dit digitale certificaat vormt een deel van een opleiding en kan leiden tot een civiel deelcertificaat of zelfs een volwaardig mbo-diploma.

BEN 2751 05x

Onze entree-opleidingen

Een van onze technische mbo-opleidingen is de opleiding tot assistent procestechniek. Deze is gericht op de maakindustrie. Het basis CNC-operaten van zowel draaien als frezen is het uitgangspunt van deze opleiding. Binnen deze opleiding, die maximaal één jaar duurt, leer je de basis van de maakindustrie, namelijk:

Met de kennis van deze modules kun je aan de slag als operator en kun je doorgroeien naar een niveau 2 opleiding tot verspaner.

Ik wil meer weten.
Adobe Stock 181153782

Niveau 2 opleidingen

In onze catalogus van technische mbo-opleidingen, vind je momenteel één niveau 2 opleiding, de opleiding tot verspaner. Deze opleiding is een logisch gevolg van de entree opleiding of een mooie start na je VMBO-opleiding. Tijdens deze opleiding heb je naast de vakgerichte vakken ook algemene vakken die je moet doen. Dit zijn de vakken Nederlands, rekenen, loopbaan en burgerschap. Tijdens deze opleiding heb je een leer-werkbedrijf nodig waar je vier dagen werkt. Een dag in de week kom je naar onze locatie om de opleidingsmodules te volgen.

Ik wil meer weten.
Daniel smyth Hv0 Mo Pomjic unsplash

Bekijk ons aanbod aan niveau 3 en niveau 4 opleidingen

In ons aanbod aan technische mbo-opleidingen, bieden wij diverse opleidingen op niveau 3 aan. Alle opleidingen hebben een Crebonummer en komen dus in aanmerking voor subsidies van OOM, A+O of de subsidie praktijkleren. Neem voor meer informatie contact op met ons, dan nemen we de mogelijkheden met je door. Je volgt de volgende opleidingen bij ons:

Ben je op zoek naar een opleiding op niveau 4? Wij bieden twee technische mbo-opleidingen aan op niveau 4, namelijk:

Daarnaast volg je bij ons de opleiding tot werkvoorbereider fabricage. Hiervoor gelden dezelfde mogelijkheden tot subsidie als bij de niveau 3 opleidingen.

DSC 8771

Vraag ons om meer informatie en volg een van onze opleidingen

Zoek je naar technische mbo-opleidingen waarmee je op een flexibel moment kunt beginnen? Dan zijn onze opleidingen heel geschikt. Wil je meer informatie ontvangen over ons aanbod aan opleidingen en over wat wij als opleider voor jou kunnen betekenen? Stel telefonisch jouw vragen via 0493-242114 of stuur een e-mail naar info@craft-education.nl.

Adobe Stock 195250670 spreadsheet