Office 365 voor technici

De cursus Office 365 voor technici gaat in op een aantal programma’s van het Office 365 pakket. We behandelen Windows 10, Outlook, Word en Excel. Outlook en Word worden in de basis behandeld.

Excel wordt steeds vaker gebruikt in de technische branche daarom gaan we hier een stuk dieper op in. Zo leer je gegevens invoeren en verwerken. Denk hierbij aan een urenregistratie waardoor je bijvoorbeeld de productiviteit maar ook kosten kunt aflezen. Leer met behulp van formules toerentallen, snijsnelheden en verspaningsvolumes berekenen. Leer ook hoe je meetrapporten kan maken o.b.v. een technische tekening.

Office 365 voor technici's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 700,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 575,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Je bent zeer praktijkgericht bezig met vraagstukken die je in je huidige of toekomstige functie zeker tegen zult komen. Leer een calculatieblad maken om te bepalen of een nieuw te kopen machine van toegevoegde waarde is. Tabellen, grafieken zullen jou na deze cursus inzichten geven in die data die voor jou interessant zijn.

Binnen Excel is het mogelijk om te rekenen in tijd. Dit is erg handig voor planningsdoeleinden of om budgetoverschrijdingen inzichtelijk te maken.

Kortom, met een goede (basis-)vaardigheid in Excel optimaliseer je je productieproces op de werkvloer.


Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie CRAFT Education of 3x hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room)


Eigen benodigdheden;

  • Voor deze cursus dien je te beschikken over een Office365 licentie


Geschatte studiebelasting 15-20 uur.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.