Materiaalkunde

Overal waar je kijkt, zie je metaal. Om die onderdelen te kunnen ontwerpen en maken heb je veel kennis nodig over het gedrag van metaal. Waarom scheurt materiaal tijdens het buigen of lassen? Waarom roest het of juist niet? Of er nu ontworpen, gelast, verspaand, vervormd of gemonteerd wordt: in de gehele metaalverwerkende industrie krijg je hier mee te maken. Als je metaalkunde begrijpt, dan begrijp je ook waarom metaal zich op een bepaalde manier gedraagt.

Materiaalkunde's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 725,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 495,00
Deelnemers:
E-learning € 350,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Metaalkunde is het mooiste vak ter wereld! Een lastig onderwerp om te leren, maar wel erg interessant en vooral erg nuttig. Metaalverwerkende bedrijven staan te springen om medewerkers met veel metaalkundige kennis. Deze cursus is de eerste stap en een mooie basis om de kennis rondom dit vak te verhogen.

Bij deze cursus hoort een e-learning omgeving in combinatie met het boek Materiaalkunde: basis metaalkunde. Dit boek wordt, gezamenlijk met een inlogcoupon naar je toegestuurd waarna je aan de cursus kunt beginnen. In dit boek staat de theorie met een aantal vragen. Deze vragen (en meer) staan ook in de e-learning waarmee je na de test direct de resultaten krijgt.

Deze cursus is te maken via de e-learning omgeving, in te loggen via deze website, maar ook op de telefoon of tablet.

Ga naar de app store, zoek op CRAFT Education en download de app.

Daarnaast is er ook een Windows 10 app, te downloaden via de Microsoft Store (zoeken naar CRAFT Education. In deze app heb je toegang tot jou cursussen en daarnaast is er ook gratis content beschikbaar.


Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek (locatie en HOA)
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie of 3x hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room)


Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.