Smart Industry Line JavaScript

Deze module gaat in op de JavaScript taal welke gebruikt wordt bij een postprocessor van Fusion360. JavaScript is één van de programmeertalen welke er zijn. Deze taal, samen met nauw aanverwante talen zoals bijv JSON is een veelgebruikte taal binnen de digitale wereld. Wij hebben ervoor gekozen om deze taal uit te lichten met behulp van een postprocessor bestand, omdat we hier duidelijke raakvlakken kunnen maken met ‘onze’ wereld, de verspaanwereld.

Smart Industry Line JavaScript's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.100,00
Deelnemers:
E-learning (met boek) € 600,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

We nemen je mee met de postprocessortaal van Fusion360 om te leren begrijpen hoe deze is opgebouwd. We dagen je uit om wat te proberen (natuurlijk in een kopie post processor) en om op zoek te gaan naar eigen ideeën.

Let op, het doel is niet om zelf complete postprocessors te gaan schrijven of aanpassen. Dit is in verschillende gevallen wel mogelijk natuurlijk. Het werkelijke doel hier is om de programmeertaal enigszins te leren begrijpen zodat je beter weet wat je wilt, wat de mogelijkheden en opties zijn en dit dus ook beter aan externe partijen (die het moeten implementeren) kunt uitleggen.

Geschatte studiebelasting: 10-15 uur

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.