Technisch Tekeninglezen praktijk

De cursus technisch tekeninglezen praktijk simuleert praktijkvoorbeelden. Deze tekeningen zijn niet exact volgens de norm getekend, maar de vakmensen op de werkvloer moeten vaak wel met dit soort tekeningen werken. Deze cursus is een vervolg op de cursus tekeninglezen. Er wordt geen theorie geboden. Het doel is bewustwording en ervaring te krijgen met tekeninglezen.

Technisch Tekeninglezen praktijk's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 350,00
Deelnemers:
E-learning € 225,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Iedere tekening bevat een aantal vragen welke de cursist bewust maken van de zaken die je op een technische tekening tegen kunt komen. Denk hierbij aan rekening houden met laagdiktes, nabehandelingen en tolerantieberekeningen.


Inbegrepen bij de cursus:

  • Lesboek (locatie)
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie CRAFT Education


Geschatte studiebelasting: 12-15 uur

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.