Anodiseren voor technici

Anodiseren is een proces waar menig machinefabriek geregeld mee te maken heeft. Deze oppervlaktebehandeling wordt echter vaak onderschat, met af en toe verhitte discussies tussen
uitbesteder en anodiseur. Met de module Anodiseren voor Technici willen we hierop inspringen. We doorlopen het anodiseerproces en geven je een beeld waar mogelijke discussies kunnen ontstaan en het belangrijkste: hoe deze te voorkomen. Want iedereen is natuurlijk gebaat bij een goed eindproduct.

Anodiseren voor technici's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 630,00
Deelnemers:
E-learning € 225,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Deze module is specifiek ontwikkeld voor de machinefabriek: de werkvoor­bereiders, kwaliteitscontroleurs en uitbesteders. Dus niet voor de mensen die zelf anodiseren. Het doel is om de doelgroep te laten zien wat er nodig is om goed te anodiseren. Dus wat zijn de ‘regels’ van het anodiseren? Waar moet de uitbesteder op letten en wat dient de anodiseur te weten? En natuurlijk wat zijn de do’s en don’ts rond dit proces.

Naast de e-learning is er de mogelijkheid om een Masterclass te volgen (waarbij de e-learning is inbegrepen) De kosten voor deze Masterclass zijn: €600,-.

Inhoud E-learning:

  • Waarom oppervlaktebehandelingen
  • Het anodiseren
  • Normen en coderingen
  • Het anodiseerproces
  • Controle en do's en don'ts
  • Chromateren
  • Wat zet je op tekeningen en inkoopbonnen.


De data voor deze masterclass zijn op aanvraag.

Wil je aan de masterclass meedoen? Stuur dan een mail via ons contactformulier. De masterclass gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen.


Inbegrepen bij de cursus:

  • Lesboek (Enkel bij cursus op locatie CRAFT Education)
  • Toegang tot de e-learning omgeving


Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.