Cursus CNC-programmeren draaien

CRAFT Education in Deurne, vlak bij Eindhoven biedt een gedegen cursus CNC-programmeren draaien. Deze cursus is met name bestemd voor de gebruiker van Haas-CNC-draaimachines. Wij bieden deze cursus aan op onze locatie, maar ook middels hulp op afstand. Hiermee is de cursus voor een brede groep toegankelijk.

Cursus CNC-programmeren draaien's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 700,00
Deelnemers:
HOA (Hulp op Afstand) € 500,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Wat wordt er in de cursus CNC-programmeren behandeld?

Tijdens de cursus CNC-programmeren maak je als deelnemer kennis met het ISO-programmeren. De programmastructuur en het coderen wordt op een eenvoudige wijze uitgelegd om handmatig programmeren mogelijk te maken. Daarnaast wordt in deze cursus de basis gelegd van het VPS-programmeersysteem voor Haas-machines. Dit gebeurt door werkinstructies waarbij de deelnemer ook echt bezig is aan de machine of programmeerunit. Bestel je deze cursus voor CNC-programmeren, dan zijn de volgende zaken inbegrepen:


  • Het lesboek
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Het volgen van de cursus op locatie of drie keer hulp op afstand via de online omgeving (chats, of video meeting room)


Door het volgen van deze cursus leer jij de benodigde kennis om CNC-programma’s te programmeren. Hiermee draag je bij aan de werkzaamheden van een verspaningstechnoloog.


Bestel de cursus en leer omgaan met de juiste programma’s

CRAFT Education geeft naast de cursus voor CNC-programmeren nog veel meer vakgerichte cursussen waarmee je jouw positie op de arbeidsmarkt verbetert. Ook voor volledige technische mbo-opleidingen kun je bij ons terecht. Voor meer informatie over al onze cursussen, neem je contact op met onze behulpzame medewerkers. Bel ons via 0493-242114 of stuur een e-mail naar info@craft-education.nl. Wij helpen je graag verder.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.