Kostprijscalculatie

Wil jij een eigen bedrijfje oprichten? Of wil jij doorgroeien naar een middenkaderfunctie binnen een onderne­ming? Dan is deze module kosten- en kostprijscalculatie onmisbaar voor jou! We hebben deze module geschre­ven met als doel een compacte variant neer te zetten die vlot te behandelen is. We leggen hier de belangrijkste aspecten op het gebied van kosten- en kostprijscalculatie uit. We doen dit tegen de achtergrond van een aantal kleine start-ups en grotere ondernemingen.

Kostprijscalculatie's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 375,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Na het doorwerken van deze module heb jij als student een beter inzicht in:

  • Wat beslissingen in een onderneming voor gevolgen hebben op de kosten die gemaakt moeten worden.
  • Waar besparingen in kosten gemaakt kunnen worden.
  • De financieel organisatorische opbouw van een middelgrote onderneming.


Met deze kennis in pacht zul jij als jonge professional jezelf zekerder voelen. Verder is de kennis uit deze module over het algemeen jouw ticket om mee te denken met andere leidinggevenden met wat meer ervaring. Je be­grijpt tenslotte de basisconcepten achter kostenopbouw en biedt voor jou dus een basis voor het verder doorstro­men in een onderneming naar een middenkaderfunctie.


Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie CRAFT Education


Geschatte studiebelasting 10-15 uur

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.