Leidinggeven basis

Deze cursus geeft u inzicht in een duurzame aanpak die creativiteit, zelfkennis en vitaliteit op de werkvloer op een natuurlijke wijze stimuleert. Omdat veranderen alleen lukt als het gebeurt van binnenuit, staat de Ik altijd centraal in deze cursus. Deze dagen wij uit op drie lagen: Jij & Jezelf, Jij & Het Team en Jij & De Organisatie.

Leidinggeven basis's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.095,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Deze cursus is ontstaan uit jarenlange ervaring in en met high performance teams in defensie, topsport en de publieke hulpverlening en maakt dat er altijd gewerkt wordt vanuit een topsportgedachte.


Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie CRAFT Education

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.