Leidinggeven basis

In de cursus leidinggeven gevorderd ga je opzoek naar je beste Ik. Dit zal jou uiteindelijk helpen om ook andere aan te zetten tot persoonlijke groei en ontwikkeling. In de cursus Leidinggeven Basis was het model van Hersey en Blanchard onze kapstok waarin wij leidinggeven ophingen. Onze eigen rugzak met kennis en kunde was het 'fundament' waarop wij dit 'huis van leidinggeven' met daarin het model van Hersey and Blanchard geplaatst hebben. We gaan ons huis van leidinggeven verder uitbouwen met de 7 eigenschappen van Stephan Covey. Dit vraagt om een groter en steviger fundament en dus een verdieping in ons eigen kennis en kunde. Door juist op ons (zelf)Leiderschap te gaan verdiepen en verbreden verhogen we daarmee de persoonlijke effectiviteit. Hiermee krijgt het nieuwe huis het fundament wat het nodig heeft. Daarnaast gaan we de komende weken meer inzicht aanbrengen op wat jij inzet als jij moet presteren onder druk. Door zelf te gaan begrijpen hoe dat jouw systeem werkt onder druk zal juist dat jou gaan helpen om de potentie bij jezelf aan te boren die in je zit. Door op zoek te gaan naar je beste Ik, te begrijpen hoe dat moet, zal juist dat jou uiteindelijk helpen om ook andere aan te zetten tot persoonlijke groei en ontwikkeling.

Leidinggeven basis's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Op locatie LET OP!Deze cursus wordt gegeven op de locatie Craft Education Deurne Locatie incorrect? Ga terug naar cursusplein home en wijzig de locatie. € 1.150,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Deze cursus is ontstaan uit jarenlange ervaring in en met high performance teams in defensie, topsport en de publieke hulpverlening en maakt dat er altijd gewerkt wordt vanuit een topsportgedachte.


Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • Toegang tot de e-learning omgeving
  • Cursus op locatie CRAFT Education


Geschatte studiebelasting 10-15 uur.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.