MCT draaien

Draaien is de meest gebruikte methode voor het bewerken van cilindrische werkstukken. Profiteer van het persoonlijke contact met onze experts van Sandvik Coromant en CRAFT-Education en ervaar live het gebruik van innovatieve productietechnologie.

MCT draaien's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
Deurne € 1.350,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Wij hechten veel waarde aan trainingen in kleine groepen, waarbij praktijkvragen intensief behandeld kunnen worden. De opleidingsmodules zijn opgezet in het CRAFT-Education Center, gelegen in Deurne (regio Eindhoven). Deze training wordt gegeven over twee dagen, op 29 mei en 30 Mei 2024, van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Indien nodig, helpen wij u graag bij het boeken van een partnerhotel in de buurt.

De prijs van de opleiding bedraagt € 1.350 (excl. BTW) en omvat de kosten van de geboekte tweedaagse opleiding, alle documentatie en maaltijden. Het aantal plaatsen is beperkt.

Voor inschrijven klik hier

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.