MCT Frezen

Frezen is de meest gebruikte methode om vlakke oppervlakken te maken. Met de ontwikkeling van machines en software komen er steeds meer eisen om andere vormen en oppervlakken te produceren.

MCT Frezen's thumbnail image

Stel pakket samen

Onze cursussen zijn vaak beschikbaar in meerdere vormen. Voor meer informatie, raadpleeg de veelgestelde vragen.
MCT Frezen € 1.350,00
Deelnemers:
Dit product kan ook op factuur worden betaald tijdens het afrekenproces

Bewerkbaarheid (Werkstukmateriaal, Fabricage van hardmetaal, Snijgereedschapsmaterialen) / Frezen (Theorie, Hoe toe te passen, Optimalisatie en probleemoplossing) / Machine- en gereedschapsinterfaces / Bewerkingscentra / Gereedschapsslijtage en onderhoud (Kennis Check) - Toolguide (tabblad bewerkbaarheid - Presentatie en voorbeelden, Uitsparingen (pockets) frezen, HFSM) / Demo's.

Deze training wordt gegeven over twee dagen, op 23 en 24 oktober 2024, van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Indien nodig, helpen wij u graag bij het boeken van een partnerhotel in de buurt.

De prijs van de opleiding bedraagt € 1.350 (excl. btw) en omvat de kosten van de geboekte tweedaagse opleiding, alle documentatie en maaltijden. Het aantal plaatsen is beperkt.

Voor inschrijven klik hier.

Veelgestelde vragen

U ontvangt de cursus na inschrijving. Wij nemen contact met u op om de datum en tijd van aanvang cursus af te spreken. Bij een cursus met Hulp op Afstand wordt het lesmateriaal en de coupon voor de online omgeving toegestuurd per post en bij e-learning ontvangt u een coupon voor de online omgeving per e-mail.

U kunt de cursus volgen op locatie in Deurne en Schiedam, maar ook met hulp op afstand en e-learning.